lauantai 15. helmikuuta 2014

Jääbanaanit



Törmäsin blogisurffaillessa jäädytettyihin banaaneihin, ja ne kuulostivat heti kokeilemisen arvoisilta.

Ohje ei voisi olla enää simppelimpi, eli leikataan banaani paloiksi, työnnetään palat tikun nokkaan, ja jäädytetään. Kun banaanit ovat jäätyneet, dipataan ne esim. sulaan suklaaseen. Jääbanaanin voi vielä koristella esim. keksinmuruilla, pähkinöillä, tai ihan strösseleillä niin kuin nämä tässä. Korsitelussa pitää olla nopea, koska jäinen banaani kovettaa suklaan hetkessä!

Banaanin koostumus muuttuu jäätyessään aika jäätelömäiseksi, joten nämä kelpaavat varmasti myös lapsille! Astetta terveellisempi herkku siis (koska onhan suklaakin terveellistä, ainakin meille naisihmisille!).


Alkuperäinen ohje löytyy täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti