Pohja:
2 munaa
60 g sokeria
45 g vehnäjauhoja
35 g perunajauhoja
0,5 tl leivinjauhetta
Täyte:
9 liivatelehteä
130 g maitosuklaata
130 g valkosuklaata
130 g tummaa suklaata
0,5 dl sokeria
5-6 dl kermaa
400 g maustamatonta tuorejuustoa
1) Valmista kakkupohja kuten täällä.
2) Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.
3) Vatkaa kerma ja sokeri.
4) Sekoita tuorejuusto kermaan.
5) Jaa kerma-tuorejuustoseos kolmeen osaan.
6) Sulata suklaa yksi maku kerrallaan ja sekoita sula suklaa kerma-juustosekoitukseen.
7) Purista ylimääräinen vesi pois 3:sta liivatelehdestä, ja liuota ne muutamaan ruokalusikalliseen kiehuvaa vettä.
8) Lisää liivateseos heti täytteeseen, niin ettei suklaa ehdi kovettumaan (jos suklaa ehtii kovettumaan, niin täytteestä voi tulla klönttinen).
9) Toista kohdat 5-7 jokaisen suklaan kohdalla
10) Kostuta kakkupohja ennen täytteiden lisäämistä.
11) Kaada suklaatäytteet vuokaan kerroksittain. Selkeiden raitojen saamiseksi pidä kakkua jääkaapissa aina noin 5 minuutin ajan kerrosten lisäämisen välissä.
12) Anna hyytyä yön yli jääkaapissa, ja koristele mielesi mukaan.
Bon appetit!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti