Ostin Confetista perhosmuotin, koska olen jo pitkään mielessäni kuvitellut pieniä perhosia cake popsien koristeeksi. Tai vaikka kakkuihin, muffinsseihin, tai mihin vaan. Mutta halusin ehdottomasti tarpeeksi pienen muotin, koska popsitkin ovat aika pieniä. Tässä paketissa oli kolme erikokoista, joten nyt saan sopivan kokoisia eri tarkoituksiin.
Sokerimassastahan saa helposti näillä muoteilla näyttäviä koristeita, mutta sokerimassa on minun suussani aivan kammottavan makuista. Kakunkoristeina olen sitä käyttänyt paljonkin, koska kakussa olevaa isompaa koristetta harvemmin syödään. Kaikki koristeet kuitenkin, jotka ovat suupalan kokoisen cake popsin päällä, päätyvät suuhun, joten ei tulisi mieleenkään laittaa sokerimassasta tehtyjä koristeita popsin päälle. Siispä päädyin testaamaan hedelmätoffeeta, koska se on tarpeeksi pehmeää kaulittavaksi, ja oletin että se kuivahtaa sen verran, että koriste pysyy muodossaan. Ja näinhän se teki.
Kaulin tosiaan toffeen ohueksi levyksi, ja painoin muotilla perhosia. Taitoin perhosia vähän keskeltä, jotta ne olisivat kivemman näköisiä, ja sain vähän kosketuspintaa popsiin nähden. Annoin perhosten kuivia pahvinpalaviritysten päällä yön yli, ja sitten ne olivatkin valmiita käyttöön. Alla on kuvia näistä suunnattoman vaativista vaiheista :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti